Rozhovor

Milán Vitális: Budeme potrebovať podporu fanúšikov

Milán Vitális: Budeme potrebovať podporu fanúšikov

A-TÍM
|
Rozhovor
| ut 7.5.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

„Vedel som, že pokiaľ si dobre spracujem loptu, bude z toho gól.“ Týždeň po krásnom góle proti Slovanu skóroval Milán Vitális aj proti Podbrezovej.

„Som veľmi rád, tešíme sa z dôležitých troch bodov, navyše sa mi podarilo opäť skórovať. Defenzíva je však ešte dôležitejšia, preto nás mimoriadne teší, že sme neinkasovali. Myslím si, že sme v dobrej forme a tú potrebujeme potvrdiť aj v posledných dvoch kolách. Len v tom prípade môžeme skončiť druhí. V prvom polčase som mal pocit, akoby sme mali tvrdšie nohy, trvalo nám 20-25 minút, kým sme sa dostali do tempa. Potom sa nám už hralo lepšie. Tréner nebol spokojný, v šatni zvýšil hlas a práve to akoby sme potrebovali k tomu, aby sme v druhom polčase rozhodli,“ ponúkol svoj pohľad na nedeľné víťazstvo 3:0 v Podbrezovej Milán Vitális.

Stredopoliar maďarskej reprezentácie do 21 rokov skóroval v druhom zápase za sebou. Vďaka priamemu kopu proti Slovanu ovládol anketu o Gól mesiaca apríl a na tejto pozitívnej vlne sa zviezol aj v Podbrezovej. „Ďakujem fanúšikom za hlasy, toto ocenenie si veľmi vážim. Jeho hodnotu ešte zvyšuje, že som vyhral vďaka zásahu proti Slovanu. Pri góle v Podbrezovej to bolo o čosi jednoduchšie, rozhodujúci bol prvý dotyk. Vedel som, že pokiaľ si dobre spracujem loptu, bude z toho gól. Ďakujeme fanúšikom, že nás prišli podporiť. Verím, že budú pri nás stáť aj vo zvyšných dvoch zápasoch. Budeme potrebovať ich podporu,“ doplnil 22-ročný futbalista, ktorý má v aktuálnej sezóne Niké Ligy zatiaľ na konte 23 štartov a 3 góly.