Interjú

Redzic Damir: Hidegrázós érzés

Redzic Damir: Hidegrázós érzés

A-CSAPAT
|
Interjú
| ke 30.4.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

„Nagyon örültem a gólomnak, futottam, amerre láttam.” A 21 éves magyar szélső első találatát szerezte a DAC mezében, ő lett a 198. élvonalbeli gólszerzőnk.

„Óriási érzés, hogy az első gólomat pont a Slovan ellen szereztem. Jól szálltam be csereként, segítettem a csapatnak, tovább szeretném ezt folytatni. 4:0-s vezetésnél kaptam lehetőséget, majd az ellenfél 4:3-ra zárkózott fel, sajnos egy tizenegyest is összehoztam a vendégeknek. Szerencsére azonban sikerült betalálnom, így véglegessé tettem a győzelmünket” – tért vissza gondolatban a DAC-Slovan rangadóhoz Redzic Damir, csapatunk magyar szélsője, aki a 89. percben beállította az 5:3-as végeredményt.

„Szép támadás előzte meg a gólom, befutottam az üres területbe, jött a labda és elpasszoltam a kapus mellett. Nagyon örültem a gólomnak, futottam, amerre láttam. Sokan, többek között az edző is odafutott gratulálni. Remek érzés volt legyőzni a pozsonyiakat. Jobban játszottunk, végig domináltunk, mindenben felülmúltuk őket. Csodálatos érzés volt, amikor nyolcezer ember egyszerre kiáltotta a nevem, még a hideg is kirázott. Szeretném ezt minél többször átérezni” – tette hozzá a Ferencvárostól kölcsönben lévő játékos.

article_bannerarticle_banner