Hazai jegyvásárlás információk


JegyvásárlásA DAC hazai mérkőzéseire szóló belépőjegyek online értékesítő partnerünk, a predpedaj.sk oldalán bárhonnan megvásárolhatók. Az adott mérkőzésekre szóló online értékesítés kezdetéről és időtartamáról rendszeresen tájékoztatunk honlapunkon. Az online jegyvásárlást elérhetik honlapunkon is, a JEGYVÁSÁRLÁS menüpont alatt.

A predpredaj.sk portálon vásárolt belépőjegy a hometicket formátumban működik. A pénz átutalása után a vásárló kinyomtatja a belépőjegyet, vagy a QR kóddal együtt letölti az okostelefonjába. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja belépőjét vagy telefonját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu és egy személy bemehet. A belépés felgyorsítása érdekében javasoljuk a nyomtatott verzióval érkezni a mérkőzésre.

A meccsekre személyesen is vásárolhatók belépők, a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban (csak VIP Silver típusú belépőjegy), a nyitvatartási idő szerint. Az adott mérkőzésekre szóló értékesítés kezdetéről és időtartamáról rendszeresen tájékoztatunk honlapunkon. A találkozó napján a MOL Aréna jegypénztárai a mérkőzés előtt 4 órával nyitnak, de a sorban állás elkerüléséért javasoljuk, ne hagyják meccsnapra a belépők megvásárlását. A jegypénztárakban és a DAC store-ban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az AB es BC bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott standard helyeket. Stadionunk VIP páholya is akadálymentesen megközelíthető, a VIP Silverbe történő mozgáskorlátozott jegyigénylését kérjük a ticketing@dac1904.sk e-mail címen jelezze. Az ára 35 € klubkártyával és 40 € klubkártya nélkül.

DAC store általános nyitvatartása

Hétfő-péntek 10:00-18:00
Szombat 9:00 – 12:00
Vasárnap zárva
Meccsnapon nyitás 3 órával a mérkőzés előtt, zárás 1 órával a mérkőzés után.

Jegypénztár általános nyitvatartása

3 nappal a mérkőzés előtt 14:00-18:00-ig a MOL Arénában (VIP recepció vagy 2-es számú jegypénztár)
Meccsnapon nyitás 4 órával a mérkőzés előtt.

Parkolás

A MOL Aréna főbejárata mellett sorompóval lezárt VIP parkoló található, ahová a Skybox- és VIP- vendégeink, partnereink parkolhatnak gépjárműveikkel. Az egyszeri VIP belépőjegyekhez nem tartozik parkolási lehetőség. További parkolóhelyek a stadiont övező utcákban és tereken vehetők igénybe.

Rizikós mérkőzések előtti jegyvásárlás

Rizikós mérkőzések előtt a jegyvásárláskor szükséges a szurkoló nevének, születési dátumának és lakcímének megadása. Mindez nem vonatkozik a bérletes és klubkártyás szurkolókra, akik a bérlet, ill. klubkártya kiváltása során már eleget tettek ennek a kötelességüknek.


KLUBKÁRTYA

A klubkártya a klub és a szurkolók közti együttműködést hivatott egyszerűsíteni. A klubkártyát minden fizikai, ill. jogi személy igényelheti. Egy személy nevére csak egy klubkártya állítható ki. Amellett, hogy a klubkártya tulajdonosa a kártya megvásárlásával bizonyítja a DAC iránti hűségét és szenvedélyét, jelentős előnyök birtokába is kerül.

A legfontosabb tudnivalók a klubkártyáról:

 • ára egy idényre: 4 €
 • kiváltása nem kötelező és nem feltétele a jegyvásárlásnak
 • beszerezhető online a store.dac1904.sk weboldalon, ill. a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban
 • érvényességi ideje a szezon végéig szól, ezért minden új idény elején meg kell hosszabbítani

A klubkártya előnyei:

 • 2 € kedvezmény a jegyárból
 • 5% kedvezmény a DAC store-ban
 • 5% kedvezmény a webshopon (shop.dac1904.sk)
 • 5% kedvezmény a kukkoniashop.sk oldalon történő vásárláskor
 • Early bird jegyelővétel a kiemelt mérkőzésekre (pl. DAC-Slovan, európai kupamérkőzések)
 • Cashless-kártyaként is használható, így nem szükséges a Cashless-kártya külön kiváltása
 • Online Cashless-egyenleg feltöltés a FANPORTAL-on keresztül. A feltöltés során csak ki kell választani a feltöltésre szánt pénzösszeget, amely egy percen belül a feltöltő Cashless-kártyájára íródik. Online feltöltésnél kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges.
 • Exkluzív akciók, speciális rendezvények
 • Belépőjegyvásárlás a klubkártyára (papírmentes stadion)

További információk:


CASHLESS

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless-kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénz nélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A Cashless-kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek árusításával egyidejűleg zajlik a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store üzletben.

Mérkőzések alatt a C5, B1, D3 szektor mögött található készpénzes automatáknál is feltölthetők a Cashless-kártyák. A VIP SILVER Lounge-ban szintén található egy feltöltőautomata, mely készpénzt és bankkártyát is elfogad.

A Cashless-kártya díja: 2 €

A minimálisan feltölthető összeg online feltöltés esetén és a jegypénztárakban történő feltöltés során is 5 €.

Klubkártya ill. szezonbérlet birtoklása esetén nem szükséges a Cashless-kártya kiváltása, mivel azok önmagában Cashless-kártyaként is működnek.

⚠️FIGYELEM! A Cashless-egyenleg visszatérítésére minden mérkőzés után lehetőség nyílik a MOL Aréna jegypénztáraiban. Könyvelési okokból a Cashless-kártyán fennmaradó összeget az aktuális szezon végeztével minden alkalommal le kell nullázni, az egyenleg ugyanis nem vihető át a következő idényre.


FANPORTAL

Légy tagja Te is a FANPORTAL-nak, gyorsítsd fel ezáltal a jegy- vagy bérletvásárlás menetét, és élvezd a tagság további előnyeit! Ha már regisztráltál a rendszerbe, lépj be az e-mail címeddel és a jelszavaddal!

https://fanportal.dac1904.sk/

A FANPORTAL az a hely, ahol könnyebbé válik a szurkolók élete. A regisztrálók számára leegyszerűsödik a jegyvásárlás, könnyebbé válik a Cashless-egyenleg feltöltése és átláthatóvá a webshopban történt vásárlások követése.

A tagok számára bérlet- ill. klubkártya-hosszabbítás esetén, továbbá rizikósnak nyilvánított mérkőzésekre szóló jegyvásárláskor nem szükséges az újbóli regisztráció, személyes adataikat pedig bármikor online is megváltoztathatják.