Online jegyvásárlás a hazai mérkőzésekre


A DAC hazai mérkőzéseire szóló belépőjegyek online értékesítő partnerünk, a predpedaj.sk oldalán bárhonnan megvásárolhatók. A predpredaj.sk portálon vásárolt belépőjegy a hometicket formátumban működik. A pénz átutalása után a vásárló kinyomtatja a belépőjegyet, vagy a QR kóddal együtt letölti az okostelefonjába. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja belépőjét vagy telefonját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu és egy személy bemehet. A belépés felgyorsítása érdekében javasoljuk a nyomtatott verzióval érkezni a mérkőzésre.

A meccsekre személyesen is vásárolhatók belépők, a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban (csak VIP Silver típusú belépőjegy), a nyitvatartási idő szerint. Az adott mérkőzésekre szóló értékesítés kezdetéről és időtartamáról rendszeresen tájékoztatunk honlapunkon. A találkozó napján a MOL Aréna jegypénztárai a mérkőzés előtt 4 órával nyitnak, de a sorban állás elkerüléséért javasoljuk, ne hagyják meccsnapra a belépők megvásárlását. A jegypénztárakban és a DAC store-ban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az AB es BC bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott standard helyeket. Stadionunk VIP páholya is akadálymentesen megközelíthető, a VIP Silverbe történő mozgáskorlátozott jegyigénylését kérjük a ticketing@dac1904.sk e-mail címen jelezze. Az ára 35 € klubkártyával és 40 € klubkártya nélkül.