Hír

Gyere velünk a DAC-ra - Nemesócsáról

Gyere velünk a DAC-ra - Nemesócsáról

A-CSAPAT
|
Hír
| csü 18.4.2024, Nagy Krisztián, foto: Fekete Nándor

A szombati DAC-Rózsahegy ligameccsre Nemesócsáról érkeznek diákok a Gyere velünk a DAC-ra! projekt keretén belül.

A „Gyere velünk a DAC-ra!” projekt a Rózsahegy elleni hétvégi összecsapás alkalmával is folytatódik, amikor is a nemesócsai alapiskola diákjai látogatnak el hozzánk.

A jelentkezési lapjukon ezt írták: „Miért szeretnénk részt venni a mérkőzésen? Mivel a Komáromi járásból vagyunk, és ahogy a labdarúgást kedvelők tudják, a Komáromnak nagy esélye van feljutni az 1. ligába, el akartunk menni megnézni egy olyan csapat találkozóját, amely a következő szezonban elsőként győzi le a komáromiakat (vagy fordítva?) :).”

Az összes többi érdeklődőnek is köszönjük a beküldött regisztrációt. Az idény utolsó két mérkőzésén a Slovan és a Nagyszombat ellen szünetelni fog a projekt, de az új 2024/25-ös évadban folytatódik. A regisztráció részleteiért kövessék honlapunkat!

A „Gyere velünk a DAC-ra!” projektről

A 2017-es év elején meghirdetett kezdeményezésünk olyan alap- és középiskolás diákok felé irányul, akik szeretnék élőben átélni a MOL Aréna hangulatát. Eddig már több száz fiatalt fogadtunk, a bővebb régió iskoláiból és fiatalokkal foglalkozó szervezeteiből.

A program keretében a DAC néhány játékosával ellátogatunk a kiválasztott iskolákba, ahol a diákok saját környezetükben, személyesen találkozhatnak a kedvenceikkel. A buszos szállítás és a meccsbelépők árát is a klub állja, sőt még DAC-os ajándékokkal is kedveskedünk a gyerekeknek.

A Gyere velünk a DAC-ra! felhívásra bármelyik ifjúsági szervezet, ill. alap- és középiskola jelentkezhet, ehhez csupán egy regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A maximális létszámot 30 diák és az őket kísérő 2 pedagógus alkothatja.

A meccsnapon az alábbiak szerint alakul a mintegy 4-5 órás program:
- a gyerekeket autóbusz veszi fel a saját iskolájuk előtt, 2 órával a mérkőzés kezdete előtt, max. 40 km-re Dunaszerdahely környékén
- a DAC hazai mérkőzésének megtekintése a MOL Arénában
- ajándéktárgyak kiosztása, valamint fényképezkedés az A csapat tagjaival
- a találkozó után a gyerekek autóbusszal jutnak vissza az iskolába

A fentebb olvasható aktivitásokat a DAC INGYEN kínálja az iskoláknak és a szervezeteknek!

article_bannerarticle_banner