Interjú

Milan Dimun: Van mire építenünk

Milan Dimun: Van mire építenünk

A-CSAPAT
|
Interjú
| va 26.11.2023, Nagy Krisztián, foto: Cséfalvay Á.András, Fekete Nándor
article_banner
article_banner

„Remekül vettük az akadályt, hátul lehoztuk kapott gól nélkül a meccset, elől pedig szereztünk három gólt. Ezt a következő összecsapásokon is folytatnunk kell.” Az Aranyosmarót elleni tegnapi győzelem Milan Dimun szemével.

„A múlt hét természetesen az edzőváltás jegyében telt, de profik vagyunk, elvégezzük a munkánkat. Szerintem remekül vettük az Aranyosmarót jelentette akadályt, hátul lehoztuk kapott gól nélkül a meccset, elől pedig szereztünk három gólt. Ezt a következő összecsapásokon is folytatnunk kell és bízom benne, hogy fokozatosan jönnek majd a győzelmek” – állapította meg Milan Dimun a tegnapi DAC-ViOn (3:0) bajnoki találkozót követően, amelyen bemutatkozott együttesünk új szakvezetője, Xisco Muñoz.

A végeredményről az első félidő hajrája döntött, amely során három perc alatt kétgólos előnyre tettünk szert. „Az első gól mindig segít, de az is fontos volt, hogy kapott találat nélkül zárjuk a meccset. Szerintem még mindig van miben javulnunk és be kell gyakorolnunk az új játékstílust, így bízom benne, hogy sikeresek leszünk. A vezetőedző arra buzdít minket, hogy többet támadjunk és keressük a befejezések lehetőségét. Ez tegnap sikerült, ami az eredményen is meglátszott. Kicsit megváltoztak a feladataim a pályán, hiszen a támadásépítés egyenesen a védőinktől indul, nekem pedig meg kell próbálnom még inkább az ellenfél védelme mögé bejátszani a labdát és nagyobb kockázatot vállalni, akár a labdavesztés árán is” – tette hozzá a 27 éves középpályás, aki szombaton a 72. bajnoki mérkőzését abszolválta együttesünk színeiben.

article_bannerarticle_banner