Hír

Sila futbalu v regióne

Sila futbalu v regióne

AKADÉMIA
|
Hír
| pé 21.7.2023, KK
article_banner
article_banner
article_banner

DAC Akadémiánk igazgatója, Németh Krisztián az edzői stábbal közösen látogatott el regiónk futball közösségeibe.

Látogatóban a párkányi focitáborban

Izgalmas napot töltött a DAC Akadémia vezetőségi stábja a párkányi focitáborban. Az eseményen nem csak edzést tartottak a fiatal játékosoknak, hanem hasznos beszélgetéseket is folytattak, hogy megismerjék egymást és erősítsék a kapcsolatukat az összefogás jegyében.

A gyerekek számára nagy élmény volt, hogy egy igazi DAC napot élhettek át, és inspiráló volt mindkét fél számára. Mindannyian izgatottan várjuk a jövőbeli együttműködést, amely révén hozzájárulhatunk a fiatal játékosok fejlődéséhez és a futball szeretetének terjesztéséhez és a regionális foci népszerűsítéséhez.

GOOAL Academy

Gúta városa büszkén hordozza a futball hagyományait és szeretetét, és ennek a szenvedélynek a központjában található a GOOAL Academy. Ez a kiváló fociklub az ifjú tehetségek fejlesztésére és a regionális foci színvonalának emelésére törekszik.

A második alkalommal megrendezésre került nyári tábor keretén belül a leendő kis focisták ellátogattak hozzánk is, Dunaszerdahelyre.

A gútai GOOAL Academy munkája kulcsfontosságú a regionális foci fejlődésében és népszerűsítésében. Ezért szerettük volna őket vendégül látni a DAC Akadémián, ahol a növendékek edzésen vehettek részt, majd betekintést nyerhettek a MOL Aréna kulisszái mögé.

Köszönjük, és reméljük mihamarabb találkozunk!