Előzetes

A DAC 1904 - Zlín felkészülési mérkőzés előtt

A DAC 1904 - Zlín felkészülési mérkőzés előtt

A-CSAPAT
|
Előzetes
| pé 2.2.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

A téli felkészülés utolsó találkozóját szombaton 13:00 órától abszolváljuk a cseh élvonal 15. helyezettje ellen a MOL Arénában, a belépés ingyenes.

Elérkezett a téli felkészülés vége, a bajnoki tavasz már az ajtón kopogtat. A DAC szombaton abszolválja a szezon második része előtti főpróbát, amikor is a két sárga-kék csapat találkozóján a cseh Fortuna Liga 15. helyezettje, az FC Zlín látogat a MOL Arénába. Az ellenfélről minden fontos információt itt olvashatnak.

A Hartberg feletti siker (1:0) és a bécsi Austria elleni vereség (0:3) után szerdán a felkészülés harmadik megmérettetésén 4:1-es győzelmet arattunk a somorjai farmcsapatunk felett. Az együttes csütörtökön és pénteken is egy edzésegységet abszolvált. „A tavasz főpróbáján szeretnénk megmutatni a szurkolóknak, min dolgoztunk a felkészülés során, hogy hova jutottunk. Szintén fontos lesz, hogy senki sem sérüljön meg, mert a jövő héten a lehető legerősebb kezdő tizenegyre lesz szükségünk. Azt várom a játékosoktól, hogy komoly iramban és labdabiztosan futballozzanak, bár a héten is kemény gyakorlásokon vannak túl. Olyan ellenféllel találkozunk, amely erős a párharcokban. Figyelmesnek kell lennünk a pontrúgásoknál, és a jól megoldani az átmeneteket védekezésben és támadásban. Megterhelő időszak áll mögöttünk, de a futballisták kiváló hozzáállást mutattak, elégedett voltam velük. Bízom benne, hogy sikeresen zárjuk a felkészülési időszakot” – kívánta a Zlín elleni mérkőzés előtt Xisco Muñoz vezetőedző.

Az előző mérkőzésekhez képest ezúttal nem tervez tömeges cseréket. Bár… „Meglátjuk, a meccs alakulásától is függ. Néhány játékosnak több percet adunk és mindenképpen szeretnénk megnézni a friss igazolásokat és azokat is, akik hosszabb ideje nem léptek pályára sérülés miatt” – tette hozzá a spanyol szakvezető.

A DAC 1904 - Zlín felkészülési találkozót 2024. február 3-án, szombaton 13:00 órától rendezik, játékvezető Ruc – Štofik, Roszbeck.

Szurkolói információk

A holnapi összecsapás helyszíne a MOL Aréna, a belépés ingyenes.

A szurkolók számára a C lelátó lesz megnyitva, szabad helyfoglalás érvényes. A stadion kapui fél órával a kezdés előtt (12:30 óra) nyílnak. A stadion körüli összes parkolóhely elérhető lesz.

A C lelátó alatt nyitva lesz a büfé; a cashless kártyán levő krediteket a 2-es számú pénztárnál, esetleg a C5-ös szektornál levő automatánál tölthetik fel.

A mérkőzést élőben is megtekinthetik a hivatalos YouTube-csatornánkon és a Facebook profilunkon.

A médiák képviselőinek szóló információk

A Press szektor a holnapi mérkőzésen nyitva lesz, ám a belépés kizárólag az A lelátó fő recepcióján keresztül lesz lehetséges. Mindenkit megkérünk, hogy tartsák be a rendezők utasításait. A további kérdéseket kérjük elküldeni a knagy@dac1904.sk mail címre.

article_bannerarticle_banner