Interjú

Filip Kaša: Gólhelyzetben kilyukadt labda

Filip Kaša: Gólhelyzetben kilyukadt labda

A-CSAPAT
|
Interjú
| va 4.2.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

„Kár a vereségért, mert szerintem mi érdemeltünk volna győzelmet.” Filip Kaša a téli felkészülésről és a tegnapi DAC-Zlín edzőmeccsről.

„Tipológiailag hasonló ellenféllel találkoztunk, mint amilyen a jövő héten vár ránk. Kár a vereségért, mert szerintem mi érdemeltünk volna győzelmet. Amíg nem történtek tömeges cserék a csapatunknál, nagyon jól teljesítettük a feladatainkat. Az új játékosok még nincsenek összeszokva a csapattal, valamennyi időbe fog telni, míg minden a helyére kerül. Bízom azonban benne, hogy jövő héten begyűjtjük a három pontot. Jó teljesítményt nyújtottunk, nem gondolom, hogy bárki is tartalékolt, mindenképpen győznünk kellett volna. Sajnos balszerencsés öngólt szereztünk, de tanulnunk kell belőle és tovább dolgoznunk” – állapította meg a tegnapi DAC-Zlín (0:1) előkészületi mérkőzés után Filip Kaša.

A harmincéves cseh középső védő talán a meccs legnagyobb helyzetében találta magát, ám a lövési kísérletét Nombil a gólvonalról fejelte ki. „Jól végeztük el a begyakorolt figurát, kiharcoltam a labdát, de az volt az érzésem, hogy a párharcban kilyukadt a labda, azért nem találtam el jól, mert puha volt. A felkészülés során nap mint nap keményen dolgoztunk, száz százalékosan odatettük magunkat. Remélhetőleg a lehető legjobban felkészültünk arra, hogy a bajnokságban sikeresek lehessünk” – tette hozzá az ostravai nevelésű labdarúgó, aki a jelenlegi idény kezdete előtt a Viktoria Plzeň együttesétől igazolt hozzánk.

article_bannerarticle_banner