Hír

Slovan - DAC 1904: jegyinfó és szurkolói utazás

Slovan - DAC 1904: jegyinfó és szurkolói utazás

A-CSAPAT
|
Hír
| ke 9.4.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner
article_banner

Szombat délután a pozsonyi Slovan otthonába utazik a DAC. A vendégjegyek már elérhetők, árusításuk kizárólag online zajlik. A szurkolói klubok vonatos utazást szerveznek a rangadóra.

A felsőházi rájátszás 5. fordulójának slágermérkőzésén a nagy rivális Slovan otthonában lép pályára a DAC. Töltsük meg a vendégszektort a címvédő pozsonyiak ellen! A belépőjegyek értékesítése már megkezdődött.

A Slovan-DAC derbit 2024. április 13-án, szombaton 15:30 órától rendezik.

Belépőjegyek:

A belépőjegyek ára egységesen 12,- euró; kedvezményes belépőjegy nincs. Az árusításuk kizárólag online zajlik, az alábbi linken:
https://ticketmedia.sk/performance/1485/SK-SLOVAN-BRATISLAVA-vs-FC-DAC-1904-DUNAJSKA-STREDA

A DAC-szurkolók számára kijelölt szektorok: D201, D202, D203 és D204

A link megnyitása után válassza ki a megadott szektorok egyikét, majd az „Egyedi kód” (unikátny kód) mezőbe adja meg a fcdac1904 jelszót. Egy tranzakció alkalmával maximálisan 8 darab belépőjegyet lehet vásárolni.

Belépőjegyet csak névre lehet vásárolni. A vásárlás regisztrációhoz kötött (email, jelszó), és minden mezőt szükséges kitölteni.

A stadionba való beléptetésnél szükséges a személyi igazolvány (útlevél) felmutatása, amit gyermekek esetén az egészségügyi igazolvány helyettesíti, illetve a súlyosan egészségkárosodott (ZŤP) igazolvány. Akinél a belépőjegyen és az igazolványon feltüntetett név eltérő, nem lesz beengedve a stadionba.

A hazai klub értesítése szerint a vendégjegyek árusítása 2024. április 12-én, pénteken 20:00-kor zárul.

A link deaktiválását követően, illetve a helyszínen már nem lesz lehetőség belépőjegyet vásárolni a vendégszektorba.

Szurkolói utazás:

A szurkolói klubok vonatos utazást szerveznek a Slovan-DAC mérkőzésre. Indulás Dunaszerdahelyről 12:52-kor (1442-es járat), visszatérés a Pozsony-Újváros (Nové Mesto) állomásról 18:22-kor (1449-es járat).

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy használják ki az online elővásárlás lehetőségét: a vonatjegyet ide kattintva tudja megvásárolni.

A mérkőzés előtti napokban bővebb szurkolói információval szolgálunk, beleértve a parkolási lehetőségekről az autóval érkezőknek.

Szurkoljunk Pozsonyban is szeretett csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!